menu

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!

Τα παρακάτω που θα διαβάσετε είναι τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπως την ονομάζουν τα τελευταία χρόνια!!!! Δεν είναι τίποτα άλλο από τα μεγαλεπήβολα σχέδια των Ιλλουμινάτοι για την εξόντωση του πληθυσμού της Γης!!!! Αν σας φαίνεται ψέμα αυτό που σας λέω διαβάστε τα παρακάτω….. και αν δεν τα έχετε πάρει είδηση να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσουν οι Ιλλουμινάτοι Δρακονιανοί να το πάρετε είδηση είτε το θέλετε είτε όχι!!!!

Η ψεύτικη απειλή:
Θέλετε να μείνετε στην Ευρωζώνη; Τότε παραδώστε τις πολυτιμότερες αστικές τάξεις σας στις πολυεθνικές εταιρίες. Αν δεν το κάνετε θα υποστείτε τις συνέπειες και θα τιμωρηθείτε παραδειγματικά για τα υπόλοιπα κράτη!! !!Αυτό είναι σύμφωνο με το ευρύτερο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων που βλέπουμε σε όλο τον κόσμο, όπως το νερό, οι δρόμοι, τα σχολεία .Όλα ιδιωτικοποιούνται και λαμβάνονται από τα δικά μας χέρια.




Οι ασθένειες με την μόλυνση του νερού:
Μετά την ιδιωτικοποίηση του νερού θα επέλθουν αυξήσεις στην τιμή του, όπως σε πολλές άλλες χώρες που ιδιωτικοποιήθηκε η δημόσια ύδρευση. Η ελίτ ωστόσο θα μπορεί να μολύνει τα αποθέματα νερού μας με οποιαδήποτε μορφή δηλητηρίασης στοχεύοντας να σκοτώσει ένα αρκετά μεγάλο πληθυσμό και αν αυτό δεν είναι πιστευτό ανατρέξτε να δείτε τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Κάρολος της Αγγλίας ότι η γη πρέπει να μειώσει τον ανθρώπινο πληθυσμό της στα 500.000.000 κόσμο!!!!


Την ίδια στιγμή που οι μεγάλες πολυεθνικές διαπραγματεύονται συμφωνίες εκατομμυρίων δολαρίων με τις κυβερνήσεις, 1,1 δισεκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό και 1,8 εκατομμύρια θάνατοι τον χρόνο οφείλονται σε ασθένειες που προκαλούνται από πόση ακατάλληλου νερού. Δεν σας άγγιξε αυτό ε; Από τον ΟΗΕ έχει ανακοινωθεί ότι την επόμενη 20ετια πάνω από 15 εκατομμύρια κόσμος θα πεθάνει από μολυσμένο νερό και το νούμερο μπορεί να φτάσει τα 300.000.000 εάν κάποια τρομοκρατική ενέργεια γίνει με βάση το τρεχούμενο νερό!!!! Δηλαδή είναι σαν να μας λένε τι έχουν σκοπό να κάνουνε… ..και μην ξεχνάτε ότι οι αναλυτές πολέμου λένε ότι οι επερχόμενοι σκληροί πόλεμοι στην γη θα γίνουν για το νερό!!!! Δηλαδή θα πουν το νερό νεράκι!!!!


Διαβάστε το άρθρο αυτό, είναι από: ΤΟ ΧΩΝΙ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: 6.000 άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους Η ιδιωτικοποίηση του νερού στη Βουλγαρία ήταν µέρος του προγράμματος λιτότητας που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ΄90, υποσχόμενο αποτελεσματικότητα αλλά κυρίως ΕΠΕΝ∆ΥΣΕΙΣ. (Τα ίδια Παντελάκη µου, τα ίδια Παντελή µου). Τελικά, επενδύσεις δεν έγιναν. Έγιναν όµως τα ακόλουθα, ως συνέπειες της ιδιωτικοποίησης του νερού:




● Αύξηση της τιµής του νερού τουλάχιστον 12%.

● Σκάνδαλα διαφθοράς από το 2005, για υψηλές αµοιβές. Ο διευθύνων Σύμβουλος παίρνει 400.000 ευρώ το χρόνο. (Φανταστείτε πόσο θα παίρνει εδώ).

● 100άδες νοικοκυριά αποσυνδέθηκαν από το δίκτυο ύδρευσης, επειδή δεν είχαν να πληρώσουν. Συγκεκριμένα, χίλια νοικοκυριά αποσυνδέθηκαν µόνο το 2011 ενώ εκκρεµούν ακόµη 5.000 δικαστικές υποθέσεις ανθρώπων που δεν µπορούσαν να πληρώσουν.

● Σε 370 οικογένειες στη Σόφια, έγινε έξωση επειδή δεν µπορούσαν να πληρώσουν τις ∆ΕΚΟ.


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Έδωσαν σε ιδιώτες ακόµα και τα ποτάµια!
Η ιδιωτικοποίηση του νερού ξεκίνησε το 1993 υποτίθεται για την ανάπτυξη της βιομηχανίας νερού. Το 2008 πουλήθηκε η δηµόσια Αquapor, που τότε ήταν ανάδοχος συμβολαίων σε 24 δήµους. Η νοµοθεσία άλλαξε και επέτρεψε στους ιδιώτες αναδόχους να ελέγχουν ολόκληρα υδρογραφικά διαµερίσµατα, κοίτες ποταµών, υδραυλικές υποδοµές, φράγµατα, λιµάνια αλλά και να πάρουν εξουσιοδότηση να δίνουν άδειες, να συλλέγουν φόρους, να εποπτεύουν και φυσικά… να εξασφαλίζουν κέρδη.

Οι δήµοι που είχαν προσχωρήσει στο σύστηµα αυτό και έγιναν πελάτες του group αναγκάστηκαν να αγοράζουν νερό για να διαχειρίζονται τα απόβλητα σε πολύ υψηλές τιµές. Οι αρχές επέβαλαν επίσης «µίνιµουµ κατανάλωση νερού» πολύ µεγαλύτερη από τις πραγµατικές απαιτήσεις µε αποτέλεσµα να χρεώνονται αλόγιστα οι δήµοι. Οι εργαζόµενοι στους ιδιώτες ήρθαν αντιµέτωποι µε αυξηµένες ώρες και όγκο εργασίας, εκ περιτροπής εργασία και υποβάθµιση των εργασιακών συνθηκών. Σήµερα, υπάρχει πίεση στις Αρχές για ιδιωτικοποίηση της Aguas de Portugal group.

Τα τρία µμεγαλύτερα κόµµατα, το Σοσιαλδημοκρατικό (PSD), το ∆ηµοκρατικό (CDS) και το Σοσιαλιστικό κόµµα (PS) ενώ το 2004 ήταν εναντίον της παράδοσης της ύδρευσης σε ιδιώτες, σήµερα, κατ’ επιταγή της τρόικας έχουν συμπεριλάβει την πώληση της Aguas de Portugal µέσα στο µνηµόνιο.


ΙΣΠΑΝΙΑ: Πανταχού παρούσα η γαλλική Σουέζ…

Η ιδιωτικοποίηση ξεκίνησε στα µέσα της δεκαετίας του 1980. Σήµερα, περίπου το 50% των υπηρεσιών ύδρευσης είναι σε ιδιωτικά χέρια. Το 90% των ιδιωτών ελέγχονται από την Αgbar, θυγατρική της γαλλικής Suez και από την Αqualia του FCC group που συνδέεται µε την άλλη πολυεθνική, τη Veolia. Αυτό που έγινε απολύτως κατανοητό στους Ισπανούς (από την εμπειρία τους µε το ιδιωτικοποιημένο νερό) είναι ότι δεν γλιτώνουν τα χρέη ό,τι και να γίνει. ∆ηλαδή, ακόµη και αν µια δηµόσια υπηρεσία πουληθεί σε ιδιώτες, τα χρέη της… τα πληρώνουν φυσικά και πάλι οι πολίτες µιας και καλούνται να καλύψουν τα επιτόκια δανεισµού του νέου αγοραστή – ιδιώτη.

Τα χρέη που υπήρχαν, δεν τα πληρώνει ο νέος ιδιώτης. Απλά δεν τα πληρώνει ούτε το κράτος και τα ρίχνει στις πλάτες των πολιτών, του γνωστού υποζυγίου. Αυτό κερδίζει µια κυβέρνηση από µια ιδιωτικοποίηση. Να µμετακυλήσει τα χρέη της µε έµµεσο τρόπο και πάλι στους πολίτες. Οι ιδιωτικοποιήσεις στην Ισπανία επίσης πάσχουν από θέµατα διαφάνειας. Για παράδειγμα τα σχέδια ιδιωτικοποίησης της εταιρείας ύδρευσης της Μαδρίτης Canal Isabel II, δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας ούτε έχουν δικαιολογηθεί.


ΙΤΑΛΙΑ: 61,4% ακριβότερο το νερό σε µιά 10ετία!

Η ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ιταλία ξεκίνησε στα µέσα της δεκαετίας του 1990. Μετά από 15 χρόνια, η νοµοθεσία υποχρεώνει όλες τις επιχειρήσεις νερού να κατοχυρώνονται ως SpA (ανώνυµες εταιρείες) αµιγώς ιδιωτικές ή σε συνδυασµό µε δηµόσια ιδιοκτησία.

Έτσι την ύδρευση την διαχειρίζονται ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν στόχο το κέρδος. Τα τιµολόγια νερού αυξήθηκαν από το 1997 ως το 2006 κατά 61,4% έναντι του πληθωρισμού που αυξήθηκε κατά 25% και της απασχόλησης που έπεσε κατά 30%.


ΜΑΡΟΚΟ: Και στην Καζαµπλάνκα ή Σουέζ…

Όσο το Μαρόκο ήταν γαλλικό προτεκτοράτο, το σύστηµα ύδρευσης και αποχέτευσης το διαχειρίζονταν γαλλικές εταιρείες. Το 1956, το Μαρόκο γίνεται ανεξάρτητο κράτος και η παροχή νερού περνά στην ευθύνη δηµοτικών εταιρειών κοινής ωφέλειας. Στα µέσα της δεκαετίας του ‘90, η κυβέρνηση του Μαρόκο αποφασίζει την εκ νέου ιδιωτικοποίηση της ύδρευσης και της αποχέτευσης και η χρονιά σταθµός είναι το 1997 όταν η κοινοπραξία Lydec (το 35% κατέχει η γαλλική Suez) αναλαµβάνει τα νερά της Καζαµπλάνκα. Ακολούθησε και η πρωτεύουσα Ραµπάτ µε την εταιρεία Redal ενώ, την επόµενη χρονιά, η γαλλική Veolia ανέλαβε τα νερά στις πόλεις Ταγγέρη και Τετουάν. Σ’ αυτή τη δεύτερη φάση της ιδιωτικοποίησης του νερού στην ιστορία τους, οι Μαροκινοί είδαν την τιµή του νερού να ανεβαίνει 3 φορές πάνω…


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Σουέζ και στο Μπουένος Άιρες

Η ιδιωτικοποίηση του νερού ξεκίνησε το 1993 µε το σύστηµα ύδρευσης – αποχέτευσης του Μπουένος Άιρες να περνά στα χέρια της σηµερινής Suez. Μετά από 4 χρόνια, διαπιστώθηκε ότι η πολυεθνική τηρούσε µόνο το 45% των υποχρεώσεών της όσον αφορά στις νέες συνδέσεις. Μετά από 10 χρόνια, διαπιστώθηκε ότι γινόταν επεξεργασία µόνο στο 12% των λυµάτων, ενώ η υπόλοιπη ποσότητα διοχετευόταν στον ποταµό Ρίο Ντε Λα Πλάτα. Το δίκτυο επανακρατικοποιήθηκε το 2006, µετά από έντονες διαµαρτυρίες των κατοίκων που αρνιόντουσαν να πληρώσουν.


ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Σουέζ και στο Σύδνεϋ

Η ιδιωτικοποίηση του νερού ξεκίνησε στα µέσα της δεκαετίας του ΄90. Λίγο καιρό αφότου ανέλαβε και εκεί την ύδρευση η γαλλική Suez, το νερό του Σύδνεϋ βρέθηκε µολυσµένο.


ΚΑΝΑ∆ΑΣ: «Απόρρητη πνευµατική ιδιοκτησία» το µολυσµένο νερό Τουλάχιστον 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους αφού μολύνθηκαν από το βακτήριο E coli στο Walkerton, ύστερα από τη ιδιωτικοποίηση του ελέγχου ποιότητας του νερού. Η ιδιωτική εταιρεία χαρακτήρισε τα αποτελέσµατα των ελέγχων «απόρρητη πνευµατική ιδιοκτησία» και αρνήθηκε να τα κοινοποιήσει.


ΠΑΡΙΣΙ: Ανέλαβε ο δήµος, µείωσε τις τιµές, αύξησε τα έσοδα

Από το 1985 τη διαχείριση του συστήµατος ύδρευσης της γαλλικής πρωτεύουσας είχαν δύο ιδιωτικές εταιρείες (που πρωταγωνιστούν παγκοσμίως), η Veolia και η Suez. Ωστόσο το Νοέμβριο του 2008, το δηµοτικό συµβούλιο της γαλλικής πρωτεύουσας αποφάσισε να δημιουργήσει τη δηµοτική εταιρεία Eau de Paris η οποία ανέλαβε από το 2010.

Αυτή η πρωτοφανής «επανακρατικοποίηση», που αποφασίστηκε από το ∆ήµαρχο Μπετράν Ντελανοέ, απέφερε τελικά εντυπωσιακά αποτελέσµατα. Τα τιµολόγια νερού µειώθηκαν κατά 8% σε σχέση µε το 2009 και παρόλα αυτά, υπήρξε και εξοικονόμηση 35 εκ. ευρώ σ’ ένα χρόνο (µε τα µειωµένα τιµολόγια). Είναι µάλιστα χαρακτηριστικό ότι δεν είχε προηγηθεί κοινωνική αντίδραση, που πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση.

Την επανακρατικοποίηση του νερού την αποφάσισε ο ∆ήµαρχος του Παρισιού αποκλειστικά και µόνο µετά από ψύχραιµες αναλύσεις και έλεγχο στα οικονοµικά δεδοµένα. Ο άνθρωπος ερεύνησε και κατέληξε στο συµπέρασµα ότι αν το νερό ξαναπεράσει στον έλεγχο του ∆ήµου, θα είναι και καλύτερο και φθηνότερο.


Χωρίς να θέλω να ανακατευτώ στα πολιτικά θέλω να πω τα εξής:

Πως είναι δυνατόν όλοι οι Έλληνες να μην θέλουν την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ξαφνικά να τους έχουμε και τα δυο κόμματα κυβέρνηση… .μαζί με ένα τρίτο; Θα μου πείτε ποιο είναι το κόμμα το οποίο θα βγει και θα πάει κόντρα στους Δρακονιανούς Ιλλουμινάτοι; ΚΑΝΕΝΑ!!!! Όλα λένε όταν θα βγούμε εμείς θα κάνουμε αναπραγμαδιάτευση και θα κάνουμε εκείνο και τούτο προσέξτε!!!! ΑΝΑΠΡΑΓΜΑΔΙΑΤΕΥΣΗ!!!!


Δεν έχω ακούσει κανένα από όλα αυτά τα κόμματα να πουν!!!! Να πάνε στα τσακίδια και θα τα φτιάξουμε μόνοι μας τα πράγματα και ας πεινάσουμε και ας δυστυχήσουμε για λίγα χρονιά από το να δυστυχήσουμε για τα επόμενα της ζωής μας!!!! Δεν ξέρω ίσως εγώ να κάνω λάθος και να είμαι προκατειλημμένος αλλά τα στοιχεία τα οποία υπάρχουν δείχνουν τελείως το αντίθετο πράγμα….. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.


Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!





twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin