menu

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

--- Η URANTIA ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ ΚΟΣΜΟΪΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.---

Το ίδρυμα επαφικών με την ονομασία ''Ουράντια'' (Urantia), ισχυρίζεται ότι αντιπροσωπεύει την Πέμπτη - και πιο ολοκληρωμένη – «Κοσμοϊστορική Αποκάλυψη» προς τους ανθρώπους του πλανήτη Γη.


Μεταξύ του 1911 και 1934, μια ομάδα ανθρώπων με επικεφαλή τον καθηγητή Ιατρικής του πανεπιστημίου του Σικάγου, Bill Sadler, συνέλεξε 196 έγγραφα-ενότητες που είχαν γραφτεί (όπως ισχυρίζονταν) καθ' υπόδειξη ἐξωγήινων οντοτήτων, και μετά από χρόνια συλλογής και μελέτης, το 1955, αποφάσισαν τελικά να τα εκδώσουν σε ένα ιερό βιβλίο 2097 σελίδων, με το όνομα Urantia Book. Πέντε χρόνια πριν, ίδρυσαν το Urantia Foundation (το ίδρυμα της Urantia), έναν οργανισμό με σκοπό της διάδοση και την αναλλοίωτη διατήρηση του κειμένου που απαρτίζουν τα έγγραφα.
Σήμερα η Urantia, διατηρεί παραρτήματα σε διάφορα μέρη των Η.Π.Α. και Δραστηριοποιείται σε πολλές άλλες χώρες μέσω ομόκεντρων οργανώσεων, όπως η “Urantia Society”, το “Fifth Epochal Fellowship” και το ''Urantia Foundation”. Η εν λόγω κίνηση, από τα τέλη της δεκαετίας του 1990, δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, μέσω του εκπροσώπου της Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου.
Το Ουράντιο βιβλίο αντιτίθεται στην παλαιά και στη καινή διαθήκη, αλλά τις δέχεται ως αληθινές και τις επεξηγεί με τον δικό της τρόπο, εξοργίζοντας την ορθόδοξη εκκλησία. Επίσης, δεν απουσιάζουν οι αναφορές σε διάφορα βιβλικά πρόσωπα και στη χριστιανική πίστη.
Αναφορικά, το βιβλίο μιλάει για τους Ουραντιανούς, εμάς τους γήινους ανθρώπους των διαφόρων φυλών (γήινους του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος) και για τον πλανήτη Ουράντια του Nέβαδον, τη δική μας Γη όπως ονομάζεται από τις εξωγήινες φιλές του συστήματός μας, που περιέχει 3.840.101 κατοικημένους πλανήτες, από τους οποίους δόθηκαν τα ιερά έγγραφα του βιβλίου.
Για λόγους που περιγράφονται στο βιβλίο, η Ουράντια επιλέχθηκε από τον Χριστό-Μιχαήλ, Δημιουργό και Παντοκράτορα του τοπικού σύμπαντος του Nέβαδον, για την ενσάρκωση του στο ρόλο ενός κοινού θνητού με την προσωπικότητα του Ιησού του Ναζωραίου. Ο Μιχαήλ είναι ένας κυρίαρχος Δημιουργός Υιός του θεού, που ανήκει στο τάγμα των Μιχαήλ με αύξοντα αριθμόν 611.131. Η Ουράντια, ο πλανήτης μας, βρίσκεται στο έβδομο υπερσύμπαν του Όρβοντον - ο κεντρικός πυρήνας του οποίου είναι ο γαλαξίας - Γαλακτώδης Οδός - με πρωτεύουσα την Ουβέρσα.


O μείζον τομέας μας ονομάζεται Σπλάντον με πρωτεύουσα την Y-Μείζονα την Πέμπτη και ο ελάσσων τομέας μας λέγεται Ένσα με πρωτεύουσα την Y-Ελάσσονα την Τρίτη. Η Ένσα περιλαμβάνει 100 Τοπικά Σύμπαντα μεταξύ των οποίων και το δικό μας, το τοπικό σύμπαν του Νέβαδον. Η πρωτεύουσα του Νέβαδον είναι η Σάλβινγκτον, όπου εκεί βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του Ανώτατου Παντοκράτορα του Nέβαδον, του Μιχαήλ Χριστού. Το τοπικό μας σύμπαν του Nέβαδον έχει 100 αστερισμούς, μεταξύ των οποίων είναι και ο δικός μας, αυτός του Νορλατιαντέκ, με πρωτεύουσα την Εντέντια. O αστερισμός του Νορλατιαντέκ αποτελείται από 100 συστήματα στα οποία ανήκει και το δικό μας σύστημα που ονομάζεται σύστημα της Σατάνια (από το όνομα του βοηθού του Εωσφόρου, Σατανά, πριν από την αποστασία). Πρωτεύουσα του συστήματος της Σατάνια είναι η Τζερουζέμ. Η Σατάνια δεν είναι ηλιακό σύστημα, αλλά ένα σύστημα από ήλιους που αποτελείται από 1.000 κατοικήσιμους πλανήτες από τους οποίους οι 619 κατοικούνται, και μεταξύ των οποίων ο δικός μας, η Ουράντια, με αύξοντα αριθμό το 606. Αυτό σημαίνει ότι ήταν ο 606ος πλανήτης του συστήματος που χρονικά ανέδειξε ζωή μετά τη δημιουργία του συστήματός μας. Από τα 1.000.000 χρόνια που καταγράφτηκε σαν κατοικημένος πλανήτης μέχρι το 1934 που δόθηκαν τα «Έγγραφα της Ουράντια» έχουν κατοικηθεί άλλοι 13 κόσμοι στο σύστημά μας. Στους συμπαντικούς χάρτες, ο πλανήτης μας αναφέρεται ως εξής: «O 606 της Σατάνια, στον αστερισμό του Νορλατιαντέκ, τοπικό σύμπαν Nέβαδον, ελάσσων τομέας Ένσα, μείζων τομέας Σπλάντον, υπερσύμπαν του Όρβοντον». Αυτό είναι αρκετό για έναν ουράνιο αγγελιοφόρο να βρει οποιονδήποτε στη Γη. Η Ουράντια είναι ένας «δεκαδικός» (σύμφωνα με αναλογίες στη δεκαδική κλίμακα) και πειραματικός πλανήτης. Σε έναν ανά δέκα πλανήτες, δηλαδή σε δεκαδικούς και πειραματικούς πλανήτες σαν τον δικό μας, ο Δημιουργός του τοπικού σύμπαντος αφήνει τη ζωή και την ανθρώπινη κοινωνία να εξελιχθεί με ελάχιστη παρέμβαση εκ μέρους του, με ρίσκο τις συνεχείς επαναστάσεις, τους πολέμους και τις αναρχίες. Στους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, η ανθρωπότητα είναι πιο στέρεα δομημένη, διαχειριζόμενη από ουράνιες προσωπικότητες και οδηγείται πιο αυστηρά στο θεϊκό πεπρωμένο της.





Απο το: UFO'S & ALIENS TRUTH




twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin