menu

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

11:11 Πόσοι από σας το έχετε δει




Εδώ και πολλά χρόνια οι αριθμοί 11:11 εμφανίζονται μυστηριωδώς σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο το κόσμο. Με συχνές εμφανίσεις σε ψηφιακά ρολόγια, οι οράσεις του 11:11 τείνουν να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια περιόδων αυξημένης συνειδητοποίησης, και έχουν ισχυρή επίδραση σ’ αυτούς που το βλέπουν.

Κάθε φορά που βλέπουμε τους αριθμούς 11:11, η κυτταρική μας μνήμη ενεργοποιείται. Υπάρχει μια έξαψη βαθιά μέσα μας, ένα ίχνος μνήμης από κάτι εδώ και καιρό ξεχασμένο. Η εμφάνιση του 11:11 είναι μια ισχυρή επιβεβαίωση ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, ευθυγραμμισμένοι με τη Διευρυμένη Πραγματικότητα.

Επαναλαμβανόμενες εμφανίσεις του 11:11 συμβαίνουν σε εκατομμύρια ανθρώπους ανά το κόσμο. Πολλοί θέλουν να ξέρουν γιατί συμβαίνει αυτό; Τι σημαίνει το 11:11;
Όταν σου εμφανίζεται το 11:11, αυτή είναι η κλήση αφύπνισής σου. Ένα άμεσο κανάλι ανοίγει ανάμεσα σε εσένα και τη Διευρυμένη Πραγματικότητα. 

Σου λέει ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξεις καλά γύρω σου και να δεις τι είναι πραγματικό και τι ψευδαίσθηση. Είναι η ώρα να διαπεράσεις τα πέπλα της ψευδαίσθησης που μας κρατάει δεμένους σε ένα μη πραγματικό κόσμο. Έχεις επιλεχτεί, γιατί είσαι έτοιμος, να εισέλθεις σε μια περισσότερο Διευρυμένη Πραγματικότητα. Να ανοίξεις και για άλλους το δρόμο σε ένα καινούριο τρόπο ζωής, σε μια Μεγαλύτερη Αγάπη. Να ανέβεις από τη διττότητα στην Ενότητα.







twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin