menu

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΣΚΙΕΡΟΙ!!!! ¨Η ΣΚΙΕΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ!!!!

Σκιερώδοι πλάσματα, που ονομάζονται επίσης σκιές, οι άνθρωποι σκιές, σκιώδη όντα, και ένα σωρό άλλα ονόματα είναι ένα μυστηριώδες, και συχνά τρομακτικό φαινόμενο. 

Ιστορίες από αυτά τα πλάσματα υπάρχουν σχεδόν όσο η ανθρωπότητα έχει ασχοληθεί διεξοδικά με τον πλανήτη .Πάντα εμφανίζονται ως μια σκοτεινή μορφή, συχνά στα όρια του οράματος των ανθρώπων, καθώς εμφανίζεται σε πλήρη θέα. Αν υποπέσει στην αντίληψή τους να παρατηρήσουν απλά θα εξαφανιστούν, ή εξαφανίζονται στα σκοτεινά μέρη και γωνίες των δωματίων . 

Αν κάποιος έχει την υπομονή μπορεί να παρατηρήσει φευγαλέα στην αρχή εναν σκοτεινό, σε βροχερό καιρό, σε συννεφιασμένες ημέρες μέσα από τις σκιές των δέντρων ή γύρω, ή στις σκιές και τα σοκάκια ανάμεσα στα κτίρια. Φαίνονται να συντάσσονται σε μέρη όπου η βία έχει διαπραχθεί, ή είναι έμφυτο δεν είναι όμως απαραίτητο αυτό. Πολλές θεωρίες αφθονούν ως προς το ποια είναι αυτά τα πλάσματα που άλλες φορές φέρουν βία, τη θλίψη, και άλλα αισθήματα που μας κάνουν εμάς τους ανθρώπους να υποφέρουμε, αλλά καμία δεν έχει αποδειχθεί να είναι γεγονός. Τις περισσότερες φορές τα βλέπουμε τις νύχτες, όταν υπάρχει σχεδόν πανσέληνο και πολλά φώτα ασφαλείας, η νύχτα πρέπει να είναι σκοτεινή και ασυνήθιστα εξαιρετικά τεταμένη και ανατριχιαστική αλλά και όχι. 


Εκθέσεις των σκιωδών πλασμάτων είναι πολύ συχνές. Οι άνθρωποι είναι ευαίσθητοι με το υπερφυσικό κόσμο, άλλοι τα πιστεύουν και άλλοι όχι!!! Γιατί όμως να μην υπάρχει ο υπερφυσικός κόσμος από την στιγμή που υπάρχει ο φυσικός!;! Οι εκθέσεις σχετικά με αυτά τα όντα διαφέρουν ως προς ένα σημείο από το συνηθισμένο δηλαδή ότι αναφέρονται ως πνεύματα, θεάσεις φαντασμάτων υπό την έννοια ότι αυτά πλάσματα δεν έχουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά, ότι είναι άυλα δηλαδή. 

Οι σκιεροί όπως τους αποκαλώ εγώ είναι πλάσματα που ποτέ δεν έχουν αναφερθεί να φορούν μοντέρνα ρούχα σε καμία περίοδο, ούτε να κάνουν κάποια προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τον παρατηρητή τους. Υπήρξαν κάποιες αναφορές για ανθρώπους που κυνηγήθηκαν από πλάσματα σκιών, και ακόμη πιο σπάνια, των ανθρώπων που επιτέθηκαν σε σκιερά όντα. Υπήρξαν πολλές αναφορές γιαπλάσματα σκιών μπροστά σε μάρτυρες, καθυστερώντας για μερικά δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια εξαφανίζονται το ίδιο γρήγορα όπως εμφανίστηκαν. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρουν ότι αυτές οι συναντήσεις σχεδόν πάντα τους άφησαν με συναισθήματα βαριάς θλίψης και φρίκης. Πράγματι, δημιουργούν τον φόβο και τον πανικό διότι από αυτό το αίσθημα τρέφονται όπως λένε πολλοί Σαμάνοι….. 

Οι πολυάριθμες αναφορές, έδωσαν αμέτρητοι μάρτυρες γι ‘αυτά τα όντα σκιών που τους περιγράφουν συνήθως ως ένα σκούρο, μαύρο, ανθρωποειδές σχήμα που έχουν λίγο ή καθόλου τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Υπάρχουν επίσης αρκετές αναφορές για αυτά τα όντα που εμφανίζονται να είναι στο μέγεθος παιδιού, ή άμορφος, σκούρα, μαύρη ή γκρίζα μάζα που συχνά στρέφονται σε μια πιο ανθρώπινη μορφή…. Μερικές φορές αυτά τα πλάσματα έχουν αναφερθεί ως ότι έχουν λαμπερό κόκκινο χρώμα στα μάτια. 

Το 1999 στην Κρήτη στο χωριό Μέλαμπες συνάντησα εναν μοναχό ονόματι Θεοδόσιος ύστερα από κάποια ώρα αρχίσαμε να μιλάμε για τους Σκιερούς…. : 

SAMAN LYCAN 

Δηλαδή η εκκλησία ξέρει τι είναι οι Σκιεροί; 

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ 

« Ένα πλάσμα σαν σκιά, αυτό είναι είτε ένας διάβολος ή ένας δαίμονας έλεγαν παλιά στα χωριά ή ακόμα και σήμερα άνθρωποι που πιστεύουν στα θεία…. Σε πολλές περιπτώσεις εξορκισμού ( σε σπίτι δαιμονισμένων ) ο δαίμονας θα εκδηλωθεί σε μια μαύρη σκιά !!! Γιατί; Γιατί ο Θεός νοιάζεται για την δική μας προστασία. Οι Σκιεροί δεσμεύονται από τη φύση σαν εμάς και παρόλο που μπορείτε να το δείτε κάπως, υπάρχουν σε ένα διαφορετικό επίπεδο ή διάσταση, ή κόλαση όπως λέμε εμείς οι ιερείς. Το πλέον πράγμα δεν υπάρχει (;) τόσο πιο δύσκολο θα είναι να το κατανοήσουμε αν δεν το έχουμε ζήσει έστω και για δευτερόλεπτα. 

Υπάρχουν ορισμένα σημεία όπου οι Σκιεροί τους αρέσει να βρίσκονται, τα κοινά αυτά είναι σοφίτες, κελάρια, ένα ορισμένο υπνοδωμάτιο, σκάλες και διαδρόμους.Αποφύγετε αυτά τα μέρη όσο το δυνατόν περισσότερο αν τυχόν δείτε κάτι για τουλάχιστον δυο ώρες και προσευχηθείτε θα φύγουν… 

Θα υπάρχει ένα μέρος όπου θα μείνετε, θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε μέσα στο σπίτι και ίσως στις εγκαταστάσεις, όπως σε ένα υπόστεγο, ανοίξτε τα φώτα γιατί είναι πλάσματα τα οποία αποφεύγουν το φως!!!! » 


Το 2006 βρέθηκα στα Λεχαινά, Ηλείας, οπού είχα πληροφορίες για εναν γέροντα ονόματι Στράτο Σπαθάρα όπου έβλεπε συχνά Σκιερούς αλλά μπορούσε και να τους αντιμετωπίσει, και να τους διώξει. Εκτός αυτό, είχε κάνει μια δικιά του έρευνα στο όλο θέμα την οποία και θα σας παρουσιάσω: 

SAMAN LYCAN 

Στράτο!! Αν και δεν είσαι άνθρωπος με ιδιαίτερα χαρίσματα αλλά ούτε και εξορκιστής πιστεύεις ότι οι Σκιεροί υπάρχουν και ότι έχουν κάνει συχνά τις εμφανίσεις τους παντού. 

ΣΤΡΑΤΟΣ 

Και ναι και όχι!! Από την έρευνά μου, βρήκα Σκιερούς να ταιριάζουν σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες, παραφυσικό, φαντάσματα , μα και στοιχειώματα μόνο μια φορά. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι είχαν συναντήσεις με Σκιερούς που δεν φαίνεται να αντικατοπτρίζουν τις συναντήσεις τύπου φάντασμα όπου είναι ο πιο κοινός [τύπος]. Οι συναντήσεις με Σκιερό: 

Είναι πιο μαύρο από νύχτα, έχουν σχεδόν ανθρώπινο σχήμα σκιάς που οι άνθρωποι βλέπουν στο, υπνοδωμάτιο, χωλ, σαλόνι, κλπ. . Αυτοί οι Σκιεροί είναι η πιο ήπιοι, και συνήθως δεν ειδοποιούν για την επίσκεψη που πρόκειται να κάνουν. 

SAMAN LYCAN 

Πόσο παλιά είσαι σε θέση να ξέρεις ότι έχουν εντοπιστεί οι Σκιεροί με γραπτή τεκμηρίωση; 

ΣΤΡΑΤΟΣ 

Το παλαιότερο, σε πρώτο πρόσωπο συνάντηση βρήκα ήταν όταν ένας άνθρωπος, μου είπε ότι είδε Σκιερούς ως παιδί στα τέλη της δεκαετίας του 1940. Η παλαιότερη αναφορά των οντοτήτων αυτών εκτός των αρχαίων χρόνων, βρίσκεται στηνλογοτεχνία, ήταν στα τέλη του 1800, αν και οι Σκιεροί έχουν αναφερθεί σε διάφορες θρησκείες και πολιτισμούς σε όλη την ιστορία της γης!! 

SAMAN LYCAN 

Προφανώς, πρέπει να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες αυτό που οι άνθρωποι υποθέτουν Σκιερούς είναι απλά σκιές που προκαλούνται από τα συνήθη μέσα. Έχετε κάποια εκτίμηση για το τι ποσοστό θα μπορούσαν να θεωρηθούν « γνήσιοι » οι Σκιεροί; 

ΣΤΡΑΤΟΣ 

Δεν πρόκειται για μικρό αλλά ούτε και για μεγάλο ποσοστό, γιατί οι άνθρωποι που έχω μιλήσει έχουν δει κάτι πραγματικό, συγκινητικό και απειλητικό. Τα εκατομμύρια των ανθρώπων εκεί έξω που έχουν τρομάξει από τους απλούς Σκιερούς τελικά συνειδητοποιούν ότι είναι αυτό που ήταν και το ξεχνάνε….. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές συναντήσεις που έχουν δείγματα πλαστοπροσωπίας, παράλυση του ύπνου, ψυχολογικές και άλλες εκδηλώσεις που δεν έχει να κάνει με , συναντήσεις Σκιερών, αν και φαίνεται να είναι. 


Ναι, κάποιες θεάσεις Σκιερών είναι απλά ένα τέχνασμα του φωτός και της σκιάς ή το αποτέλεσμα της χημικής ανισορροπίας στον εγκέφαλο, αλλά οι εκθέσεις αυτές είναι από τους ανθρώπους που ξυπνούν σε μια ελαφριά ομίχλη, απλά για να δουν κάτι στη γωνία με το μάτι τους. Στο σκοτάδι όταν γίνονται περίπατοι , όλες οι συναντήσεις Σκιερών είναι γνήσιες!!! Μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας όπου είναι μια άσχημη εμπειρία για τον άνθρωπο που θα τους δει από πλευράς τρόμου και ανησυχητικού στρες!!! 

SAMAN LYCAN 

Μπορείτε να μου περιγράψετε εν συντομία τα εμπειρικά ή επιστημονικά στοιχεία, αν υπάρχουν, ότι οι Σκιεροί είναι πραγματικότητα; 

ΣΤΡΑΤΟΣ 

Δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη για τους Σκιερούς γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις. Η συμπεριφορά όμως των Σκιερών δεν αντιστοιχεί σεκανένα νόμο της φυσικής. Μπορούν να εξηγηθούν μέσω της ψυχολογίας και των πειραμάτων που έχουν διεξαχθεί σε επιληπτικούς ασθενείς. Ωστόσο υπάρχει, ένας τεράστιος όγκος, όπου οι φορείς αυτοί δεν έχουν αφήσει φυσικά στοιχεία (σπασμένο γυαλί, άστοχα αντικείμενα, πόνος κατά την επαφή) κάνοντας ορισμένες από αυτές τις οντότητες να υπάρχουν !! Η επιστήμη απλά δεν έχει καταφέρει να συμβαδίσει με αυτούς….. 

SAMAN LYCAN 

Στην χώρα μας ξέρουν τους σκιερούς ως Μόρα ή Καταχάνα, είναι το ίδιο με τους Σκιερούς ή οι Σκιεροί είναι κάτι άλλο; 

ΣΤΡΑΤΟΣ 

Λοιπόν, όταν μιλάμε για Σκιερούς μιλάμε για σκιές όπου παίρνουν την μορφή ανθρώπου. Δηλαδή!! μπορεί να είστε σε ένα δωμάτιο ή σε ένα σοκάκι και να δείτε μια ανθρώπινη σκιά να περνά από την μια πλευρά του τοίχου στην άλλη. Επίσης μπορεί να τύχει να περνάτε κάπου και να δείτε την σκιά ενός ανθρώπου χωρίς να υπάρχει άνθρωπος!!! υπάρχουν κάποιοι Σκιεροί που δεν δημιουργούν προβλήματα εκτός από τρόμο αλλά υπάρχουν και πολλοί ταραχοποιοί Σκιεροί που μπορούν να προκαλέσουν και τραυματισμούς και πολύ σπάνια θάνατο!!! 

Η λεγόμενη Μόρα ή αλλιώς Καταχάνας ή Βραχνάς ή Επιθανάτια Ομίχλη ή Μαύρη Γριά ή Σκιώδης Λάμια δεν έχει να κάνει με τους Σκιερούς αν και οι δυο είναι φτιαγμένοι από τα ίδιο υλικό!! Την Σκιά!! Η Μόρα παίρνει συνήθως την μορφή γυναίκας και επί το πλείστον γριάς. Πάει και στέκεται στο στήθος του θύματος την ώρα που κοιμάται. Τα θύματα σχεδόν δίνουν όλα τις ίδιες λεπτομερείς απολογίες: 

Ξυπνάμε από ένα βάρος στο στήθος μας, τότε αντικρίζουμε μια γριά άσχημη με τρομακτικό πρόσωπο να προσπαθεί να μας πνίξει!! Δεν μπορούμε να καλέσουμε βοήθεια γιατί η φωνή μας ίσα που βγαίνει από το πνίξιμο. Συνήθως φεύγει όταν κάπου τα χέρια μας χτυπήσουν ύστερα από βασανιστικά δευτερόλεπτα ίσως και λεπτών αγονίας και τρόμου!!! 

Όλοι οι μάρτυρες λένε ότι προλαβαίνουν ανάβοντας το φως να δουν την Μόρα – σκιά να χάνεται ή στους τοίχους ή κάτω από την πόρτα!! Λέω ότι δεν έχει καμία σχέση με τους Σκιερούς το οποίο ίσως να είναι και λάθος, αλλά το λέω αυτό γιατί η Μόρα αρκείτε στο να κάνει αυτό που σου είπα πριν λίγο!! 

SAMAN LYCAN 

Τι έχετε να πείτε σε αυτούς που λένε ότι οι Σκιεροί δεν είναι τίποτα άλλο παρά φαντασία κάποιων ανθρώπων!! 

ΣΤΡΑΤΟΣ 

Αυτό που μπορώ να πω εγώ με σιγουριά είναι ότι υπάρχουν!!! ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του γνώμη και πρέπει να γίνεται σεβαστή από τον καθένα είτε αρέσει είτε όχι. Είναι σαν μας πει κάποιος ότι υπάρχουν ιπτάμενοι δίσκοι και ότι τους έχει δει, εμείς όμως δεν έχει τύχει να δούμε μέχρι σήμερα. Όταν φύγει θα αρχίσουμε να λέμε ή ότι είναι φαντασιόπληκτος ή ότι μας δουλεύει ή ότι μπορεί να λέει και αλήθεια. Όταν όμως κάποτε έχουμε την ευκαιρία να δούμε και εμείς εναν ιπτάμενο δίσκο τότε θα θυμηθούμε τον φίλο που μας εξιστορούσε το τι είχε δει και το πόσο δίκιο έχει!!! 

SAMAN LYCAN 

Πως μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει τους Σκιερούς και με πιο τρόπο; 

ΣΤΡΑΤΟΣ 

Ο ένας και πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι το φως!!! 

Κάποια πράγματα είναι καλό να μένουν έτσι όπως έχουν και αν κάποιοι λένε ότι οι σκιεροί είναι φαντασία και μόνο, γιατί να διαφωνήσω μαζί τους. Μπορεί κάποτε να δουν και μπορεί όχι οπότε καλό είναι να πιστεύουν ότι είναι όντα μιας αχαλίνωτης φαντασίας διότι αν κάποια στιγμή έρθουν αντιμέτωποι με κάποιον σκιερό καμιά φαντασία δεν θα μπορέσει να περιγράψει τον τρόμο και το φόβο που θα νιώσουν!! 

Ένας άλλος τρόπος για να αντιμετωπιστεί ένας Σκιερός είναι δυνατό άρωμα, οτιδήποτε δυνατό άρωμα, κατά έναν περίεργο τρόπο δεν το θέλουν και εξαφανίζονται!!! 

Ένας άλλος τρόπος είναι οι καθρέπτες κατά έναν περίεργο τρόπο όταν δουν την αντανάκλαση τους εξαφανίζονται για τα καλά…. Γενικά ο καθένας μπορεί να βρει ένα τρόπο για να φύγουν αν και η κάθε επίσκεψη ή συνάντηση δεν κράτα πάνω από δευτερόλεπτα ως ένα λεπτό το οποίο όμως το θύμα νομίζει ότι είναι ώρες…. 

Σκιεροί στην Αφρική. 

Η ιστορία αύτη προέρχεται από τον φίλο και ερευνητή παραφυσικών γεγονότων Νίκ Γκουαχάλι. 

« Συνάντησα « Σκιερούς » δύο φορές στα νεότερα χρόνια μου, μαζί με κάποιες άλλες υπερφυσικές εμπειρίες, ιστορίες για μια άλλη φορά. Όταν ήμουν περίπου δώδεκα ή δεκατρία χρονών στο οικοτροφείο στη Ζιμπάμπουε, αυτό θα ήταν το 1985, είχα την πρώτη μου εμπειρία από εναν Σκιερό. Ήταν μια Κυριακή βράδυ και οι γονείς μου είχαν ξαπλώσει δίπλα στο ξενώνα μου, στο σχολείο. Όλα τα άλλα αγόρια ήταν στην υπηρεσία στο παρεκκλήσι το βράδυ και ήμουν μόνος. 


Έπρεπε για την επόμενη μέρα να είχα καθαρά ρούχα και είπα να πάω να τα πλύνω. Πήγα και ήταν κάπως ανατριχιαστικά…. Περπάτησα πάνω σε μία από τις καμπίνες του μπάνιου, άρχισε να τρέχει λίγο νερό και γονάτισα κάτω για να πλύνω τα ρούχα μου. Είχα αρχίσει το ξέπλυμα έξω, όταν από τη γωνία του δεξιού ματιού μου είδα αυτή την σκιά του χεριού στον τοίχο δίπλα στην πόρτα, όπου όλα τα δάχτυλα ήρθαν στο ίδιο σημείο. Οι φλέβες στο λαιμό μου σηκώθηκαν τελείως, έκλεισα τα μάτια μου και σκέφτηκα, « Δεν είναι αληθινό, Κύριε Ιησού προστάτεψε με. Δεν είναι πραγματικό ». Άνοιξα τα μάτια μου νιώθοντας τον απόλυτο τρόμο, το χέρι ήταν ακόμα εκεί. Άρχισε να κινείται γύρω από τον τοίχο, μόνο ένα χέρι , ένα μακρύ χέρι, ακριβώς απέναντι από την μπανιέρα από μένα! Ήμουν πολύ τρομοκρατημένος, αλλά εγώ ακόμα κοίταζα απορημένος γύρω γύρω για μια πιθανή εξήγηση. Δεν ήταν ένας!!! 

Έτρεξα έξω από εκεί, πίσω στον κοιτώνα μου, άρπαξα το βιβλίο Γεδεών και άρχισα να προσεύχομαι στο Θεό. Είχα πολλές εμπειρίες από αυτό το ανατριχιαστικό σχολείο, αλλά ποτέ δεν ξανά είδα εναν σκιερό πάλι εκεί. 

Την επόμενη φορά που είδα έναν Σκιερό, ήμουν περίπου 17 και ζούσα ανάμεσα στον τόπο των γονιών μου στη Μποτσουάνα και το κολλέγιο στο Ντέρμαν της Νότιας Αφρικής τον Νοέμβριο του 1990. Περπατούσα μόνος ένα βράδυ, σε έναν ήσυχο δρόμο σε μια γειτονιά της πόλης στα ορυχεία της Μποτσουάνα. Ήταν περίπου 23:00 και στο τέλος του δρόμου ήταν μια διασταύρωση με αδιέξοδο όπως το Τ σημάδι. 

Λοιπόν σε αυτό το δρόμο περπατούσα με τα πόδια προς το πεδίο, κοίταξα μπροστά και κάτω από το φως του δρόμου από μια κολόνα εμφανίστηκε ένας Σκιερός. Στάθηκε περίπου είκοσι μέτρα μακριά, ήταν πάνω από επτά μετρά ψηλό, είχε μια μυϊκή εμφάνιση, μυτερά αυτιά και μυτερά δάχτυλα. Μπορούσα να δω ένα τέλειο περίγραμμα, αλλά εντελώς μαύρο, κενό όπως μια σιλουέτα, αλλά στεκότανε ακριβώς κάτω από το φως του δρόμου! Έκλεισα τα μάτια μου και στη συνέχεια τα άνοιξα. Ήταν ακόμα εκεί, δεν κουνιόταν λες και τον είχε αιχμαλωτίσει το φως. Παρατήρησα ότι φάνηκε να απορρόφα το φως, αλλά στη σκιά του στο έδαφος, δεν μπορούσα να δω μέσα από αυτό και φάνηκε να είναι δύο διαστάσεων……!!!! 

Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει από τον τρόμο και παρ όλη την ζέστη που φημίζεται η Μποτσουάνα έκανε απρόσμενο κρύο, πολικό κρύο. Περπάτησα προς τα εμπρός περίπου εννέα μέτρα και του φώναξα, « Τι θέλεις; Τι; ». Ήμουν πραγματικά φοβισμένος, και είχα μια αίσθηση του πραγματικού κίνδυνου. Στάθηκα για λίγο . Δεν κουνήθηκε. Πρέπει να είχαν περάσει περίπου τρία ή τέσσερα λεπτά απάντηση δεν πήρα, και στη συνέχεια ξαφνικά άρχισε να ξεθωριάσει μπροστά στα μάτια μου μέχρι που εξαφανίστηκε. 

Οι εμπειρίες αυτές δεν ήταν κάτι το τόσο τρομακτικό όπως τις περιγράφω, μα όταν ήμουν εκεί ένα είδος παράξενου φόβου με είχε περιτυλίξει, ένας άγνωστος φόβος ο οποίος με κυρίευε για πρώτη φορά!!! ήμουν και είμαι σίγουρος ότι προερχόταν από τους Σκιερούς. Μέχρι σήμερα δεν έχω ξανά συναντήσει κάποιον άλλο Σκιερό στην ζωή μου!!! Αν και θα ήθελα για να τους παρατηρήσω μου κόβει την ανάσα η αίσθηση του φόβου που θα ξανά ζήσω τις ίδιες εμπειρίες…..!!!! 


Η φαντασία 

Η εξήγηση που παίρνουμε από σκεπτικιστές και την παραψυχολογική επιστήμη οι οποίοι είναι συνήθως άνθρωποι που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ την αίσθηση των Σκιερών φαινόμενο, οι άνθρωποι αυτοί λένε ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ενεργή ανθρώπινη φαντασία το φαινόμενο αυτό. Είναι το μυαλό μας που παίζει μαζί μας … τα μάτια μας βλέποντας τα πράγματα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα , αυταπάτες … πραγματικές σκιές που προκαλούνται με το πέρασμα αυτόματων προβολών, ή κάποια παρόμοια εξήγηση. Και χωρίς αμφιβολία, αυτές οι εξηγήσεις που πιθανώς μπορεί να εξηγήσουν ορισμένες, αν όχι πολλές εμπειρίες από αυτές. Το ανθρώπινο μάτι και το μυαλό λένε ότι μπορεί να ξεγελαστούν εύκολα. Εγώ θα συμφωνήσω μαζί τους αλλά μπορεί να εξηγήσουν όλες τις περιπτώσεις; Γιατί δεν βλέπουν λόγο φαντασίας κάτι άλλο, κάτι το όμορφο και πρέπει να βλέπουν κάτι το τόσο ανατριχιαστικό και τρομακτικό; 

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ 

Για να καλέσετε αυτά τα φαντάσματα τύπου Σκιερών απαιτεί πρώτα έναν ορισμό με το τι εννοούμε με φαντάσματα. Όμως, από σχεδόν οποιοδήποτε ορισμό, οι Σκιεροί είναι κάπως διαφορετικοί από ό, τι το φαινόμενο φάντασμα. Ότι οι εμφανίσεις φαντασμάτων είναι σχεδόν πάντα μια ομιχλώδη και λευκή μάζα, άθυμος ή έχουν αναμφισβήτητα ανθρώπινη μορφή και εμφάνιση (πολύ συχνά με διακριτό τα «ρούχα»), τα σκιερά όντα είναι πολύ πιο σκοτεινά και πιο αμυδρά. Σε γενικές γραμμές, αν και οι άνθρωποι συχνά κάνουν σκιά, έχει ένα ανθρώπινο περίγραμμα ή σχήμα, επειδή είναι σκοτεινά, οι λεπτομέρειες της εμφάνισής τους είναι ελλιπής. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με πολλές θεάσεις φαντασμάτων στο οποίο ο μάρτυρας μπορεί να περιγράψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φαντάσματος, με το στυλ της ένδυσης και άλλα στοιχεία. Η μια λεπτομέρεια που πιο συχνά εμφανίζεται σε κάποιους Σκιερούς είναι ως αναγνώριση τα λαμπερά κόκκινα μάτια τους. 

ΔΑΙΜΟΝΕΣ ή άλλες οντότητες ΠΝΕΥΜΑ 

Η σκοτεινή όψη ως κακόβουλες και τα συναισθήματα που συχνά έχουν αναφερθεί σε σχέση με αυτά τα πλάσματα οδήγησε ορισμένους ερευνητές να εικάζουν ότι μπορεί να είναι δαιμονικής φύσης. Αν είναι δαίμονες, πρέπει να αναρωτηθούμε ποιος είναι ο σκοπός ή η πρόθεση τους να αφήσουν οι ίδιοι ώστε να τους δουν με αυτόν τον τρόπο. Είναι απλώς για να τρομάξουμε; 

Αστρικά σώματα 

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα δείχνει ότι οι Σκιεροί είναι οι σκιές ή αποστάγματα των ανθρώπων που έχουν εξωσωματικές εμπειρίες. Σύμφωνα με τον Jerry Gross ( Τζέρι Γκρός ), συγγραφέας, ομιλητής και δάσκαλος για το αστρικό ταξίδι, όλοι ταξιδεύουν έξω από το σώμα όταν είμαστε κοιμισμένοι. Ίσως, αυτή η θεωρία λέει, ότι βλέπουμε τις εφήμερες αστρικών σωμάτων αυτών ως λυκόφως ταξιδιώτες. 


Ταξιδιώτες του χρόνου 

Άνθρωποι από το δικό μας μέλλον, από διάφορα άλλα κράτη, θαμπορούσαν να βρουν τα μέσα για να ταξιδέψουν στο παρελθόν – την εποχή μας. Ωστόσο, αν είναι σε θέση να επιτύχει αυτό το απίστευτο κατόρθωμα, ίσως στην κατάσταση αυτή φαίνεται να μας περνάν μόνο ως σκιές, βλέποντας τις εκδηλώσεις του χρονοδιαγράμματος μας. 

Υπερδιάστατα ΟΝΤΑ 

Ακόμα και η επιστήμη γενικά είναι αρκετά πεπεισμένη ότι υπάρχουν άλλες διαστάσεις από τις τρεις που ζούμε. Κι αν υπάρχουν αυτές οι άλλες διαστάσεις, ποιος ή τι (αν μη τι άλλο) να κατοικεί εκεί; Μερικοί θεωρητικοί λένε ότι αυτές οι διαστάσεις υπάρχουν παράλληλα και πολύ κοντά στη δική μας, αν και είναι αόρατη για μας. Και αν υπάρχουν κάτοικοι σε αυτές τις άλλες διαστάσεις, είναι πιθανό ότι έχουν βρει έναν τρόπο να εισβάλλουν στην δική μας διάσταση και να γίνει, τουλάχιστον εν μέρει, ορατό. Αν ναι, θα μπορούσε κάλλιστα να εμφανίζονται ως σκιές. Εδώ και καιρό που κατέχονται από μέντιουμ και άλλους ευαίσθητους ανθρώπους ότι όντα σε άλλα επίπεδα της ύπαρξής τους είναι διαφορετικά ως” δονήσεις “. Η επιστήμη αρχίζει να κοιτάει την πραγματικότητα, σε ένα κβαντικό επίπεδο, με τον ίδιο τρόπο ότι τα σωματίδια του μικρότερου μεγέθους, υπάρχουν όπως οι κραδασμοί. Ίσως κάποιοι υποθέτουν, οι δονήσεις της ύπαρξής μας αρχίζουν να μπερδεύονται με αυτάμιας άλλης διάστασης, η οποία αντιπροσωπεύει την αύξηση φαινομένων όπως φαντάσματα, Σκιεροί και, ενδεχομένως, τους εξωγήινους. 

Οι εξωγήινοι τα φαινόμενα απαγωγής, είναι τόσο περίεργο το γεγονός ότι δεν αποτελεί έκπληξη ότι οι εξωγήινοι είναι ύποπτοι ως Σκιεροί στους ανθρώπους. Οι απαχθέντες έχουν αναφερθεί σε πολλές περιπτώσεις ότι ο εξωγήινος – γκρίζος φαίνεται να είναι σε θέση να περάσει μέσα από τοίχους και παράθυρα κλειστά, και να εμφανίζονται και εξαφανίζονται απότομα, μεταξύ άλλων, με απόκοσμα ταλέντα. Ίσως, επίσης, μπορούν να πάνε οι εξωγήινοι μεταμφιεσμένοι σε σκιές. 

Υπάρχει μια καλή συμφωνία της επικάλυψης μεταξύ των παραπάνω ιδεών, φυσικά. Οι εξωγήινοι και τα φαντάσματα θα μπορούσαν να είναι υπερδιάστατα όντα, ή εξωγήινοι θα μπορούσαν να ταξιδεύουν στο χρόνο και ορισμένοι πιστεύουν ότι οι δαίμονες είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά τα ανησυχητικά φαινόμενα. 

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να αποδείξει ή να αποκλείσει οποιαδήποτε θεωρίες για ένα φαινόμενο που είναι τόσο μυστηριώδης, αυτό συμβαίνει τόσο γρήγορα και χωρίς προειδοποίηση. Η επιστήμη βρίσκει σχεδόν αδύνατο να καταχωρήσει ή να μελετήσει τέτοιου είδους φαινόμενα με κάθε μεθοδικό τρόπο. Όλοι μπορούμε να το κάνουμε, σήμερα, είναι να καταγράψει προσωπικές εμπειρίες προσπαθώντας να συναρμολογήσουν το ποιο είναι το φαινόμενο « Σκιεροί ». Ίσως είναι ένα παλιό μυστήριο όλο και πιο αναγνωρίσιμο … ίσως αποτελεί μια πύλη προς και από διαφορετικά επίπεδα της ύπαρξης …ή ίσως είναι απλά σκιές. 

Προτού κλείσω το θέμα των Σκιερών θα σας παραθέσω το τι μου είπε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ένας άστεγος ρακοσυλλέκτης που ζει στο Παγκράτι. 

Ήταν πριν δυο χρόνια όταν είχα αφηρημένος μια συζήτηση σε ένα στενό στο Παγκράτι. Συζητούσαμε αρκετή ώρα για τους Σκιερούς, δίπλα μας υπήρχε ένας άστεγος ρακοσυλλέκτης ο οποίος καθόταν χάμω δίπλα στα λιγοστά υπάρχοντα του. Ακούγοντας το τι λέγαμε μας ξάφνιασε λέγοντας: 

ΑΝΤΩΝΗΣ 

Άκουσέ με και ακούστε με προσεκτικά. Έχω βιώσει αυτές τις δαιμονικές οντότητες. Είναι πράγματι έκπτωτοι άγγελοι. Οι μπράβοι του Σατανά γνωστή ως Λαβίδα η Λαβίδιοι. Αυτό είναι όπου πρέπει να έχετε αθάνατη πίστη στον Κύριο. Είναι ο μόνος που μπορεί να καταπολεμήσει αυτά τα πράγματα και να σας σώζει. Μέσα από το αίμα του Κυρίου Ιησού Χριστού μπορεί να αφήνονται ελεύθεροι. “Με πίστη τόσο μικρή όσο ένας σπόρος σιταριού, μπορείτε να πείτε την κίνηση αυτή προς το βουνό και το βουνό να μετακινηθεί προς εσάς ….” μομφή ότι ακάθαρτο πνεύμα….. στο όνομα του Κυρίου. Πάρτε αγιασμένο νερό και ελαιόλαδο, λιβάνι και ζητήστε να ευλογεί το σπίτι σας και τον εαυτό σας. Ζητήστε από το Θεό να σας δείξει τι δίνει σε αυτά τα πράγματα…… νόμιμο δικαίωμα να σας επιτεθούν. Μετανοείτε…..Αυτά είναι τα πράγματα που δεν βλέπουμε στον φυσικό κόσμο, αλλά και στην πνευματική σφαίρα, πνευματικό πόλεμο!!! Μην συνομιλείτε ή αναζητείτε αυτά τα πράγματα. Όταν συμβαίνει αυτό ή αν αυτό συμβεί ποτέ ξανά, καλέστε αμέσως στο Θεό. Καλέστε το Χριστό και την επίπληξη στο όνομά του. Θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν και σκληρότερα ή να προσπαθήσουν να σας δώσει τον υπαινιγμό της ασφυξίας. 

Θα τρέμουν στο όνομα του Θεού, επειδή ξέρουν ποιος είναι…. Ο Θεός τα δημιούργησε, ο Θεός δημιούργησε τα πάντα….. Φοβούνται τον Κύριο…. Επίσης, οι χρόνοι επιδεινώνεται καθώς είμαστε τόσο κοντά στις άκρες του χρόνου και τη δεύτερη έλευση του Κυρίου Ιησού Χριστού. Ο Θεός να σας …..αποθηκεύονται όταν ήταν….. μωρό για κάποιο λόγο….. Είσαι και είστε μοναδικοί και ο εχθρός το γνωρίζει!!! Θα κάνει τα πάντα για να φέρουν τον εκλεκτό λαό του Θεού στα γόνατά τους. Ξέρουν ο χρόνος τους εξαντλείται. Είναι ένας πόλεμος μεγαλύτερος από οποιοσδήποτε από μας… Ένας πόλεμος μεταξύ του καλού και του κακού…. Κρύβω στην ομίχλη τα φτερά του Θεού, όπως αυτά ενός μικρού παιδιού….. Είναι το σπαθί μου ασπίδα μου, η δύναμή μου και η ζωή μου….. Είναι ό, τι με κρατά, πρόκειται….. Ο εχθρός προσπαθεί συνεχώς να με απαλλάξει από αυτά στέλνοντας τους Σκιερούς….. Αλλά όσο έχω μαζί μου το Θεό, δεν υπάρχει ένα πράγμα βλασφημίας που μπορούν να μου κάνουν …..Από την εμπιστοσύνη και την πίστη μου στο Θεό!! Ήρθε και πέθανε στο σταυρό για να σώσει όλους μας από μια τρομερή αιώνια καταδίκη. Ο πόλεμος κερδίζεται! Η μάχη μαίνεται τώρα εδώ και οι ψυχές….. Αφήστε το στο σταυρό!! Αφήστε το Θεό να αναλάβει τον έλεγχο της ζωής μας!! Ο Θεός να σας ευλογεί!! Θα σας κρατήσει ακέραιους από τους Σκιερούς στις προσευχές μου, παρακαλώ μην με ξεχάσετε όταν έρθει η ώρα…… 

SAMAN LYCAN 

Πως γνωρίζεις για όλα αυτά; Έχεις κάποιες γνώσεις; Πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε; Μήπως θέλεις…… 

ΑΝΤΩΝΗΣ


Καλώς ήρθατε στον κόσμο των πνευματικών πόλεμων….. Δεν κοιμούνται βρίσκονται σε ληθαργική παράλυση….. εχθρική τακτική για ανύποπτα άτομα…. Έχετε όντως αντιμετωπίσει ένα δαίμονα… πεσμένο άγγελο…. το οποίο καλούν μέσω της πένσας. Η μόνη προστασία που έχετε εναντίον τους είναι μέσω του Κυρίου Ιησού Χριστού. Αν δεν με πιστεύετε, δοκιμάστε αυτό την επόμενη φορά … 

« Μας έδωσε ένα κομμάτι ψωμί ». 

“Στο όνομα του Κυρίου Ιησού Χριστού…. να σας επιτιμήσει…. Πάρτε ως εκ τούτου σου. “Η στιγμή που θα αναφέρω τον Θεό….. τρέμουν και πάνε δέκα φορές σαν τρελά…… Συνέχισε να επαναλαμβάνεις με πίστη και θα φύγει. Φοβούνται τον Θεό. Εδώ στη σφαίρα της Γης, αυτοί οι δαίμονες έχουν μόνο την εξουσία που τους δίνετε……. Αυτό είναι ο άγγελος του Κυρίου και η αλήθεια της. Τώρα, εάν επρόκειτο να πεθάνει …. τώρα και να πω, η ψυχή σου πήγε στην κόλαση, αυτοί οι δαίμονες θα έχουν πλήρη εξουσία πάνω σας, επειδή σε εκείνο το σημείο, θα είναι αποκομμένοι από τον Θεό και τη δύναμή του….. Εδώ στη φυσική σφαίρα γη, αν κανείς επιλέξει τον Θεό τον Χριστό, έχετε πρόσβαση και την προστασία μόνο μέσω αυτού. 

Θυμηθείτε, όλα έρχονται κάτω…. Εάν επιλέξετε το Θεό, θα πρέπει ναπροστατεύονται και οι δαίμονες….. θα σας προκαλέσει το λιγότερο ισχυρότερη…… που αναπτύσσονται στη σχέση σας με το Θεό “ελεύθερη βούληση”!!! Αλλά πρέπει να εμπιστευόμαστε το Θεό. Όπως η σχέση σας μεταξύ των……. σας μεγαλώνει, το ίδιο κάνει και την εμπιστοσύνη σας. Τώρα, αν δεν επιλέξετε τον Θεό, τότε είστε σε μεγάλο κίνδυνο, ακόμη και στο σημείο του δαίμονα Σκιερού….. που εισέρχονται και να αναλάβει το σώμα σας, καθιστώντας σας ή άρρωστο ή να σας κάνει τρελό κλπ …. 


Θυμηθείτε αυτό, ο Θεός είναι αγάπη … είμαστε φτιαγμένοι κατ ‘εικόνα του. Οι δαίμονες Σκιεροί μας μισούν και θα κάνουν τρομερά πράγματα για να προσπαθήσουν και να μας πάρουνε πίσω από τον Θεό. Πιστεύω ότι ο Θεός είναι που σας επιτρέπει να δείτε και να ανοίγει τα μάτια σας πνευματικά. Ο εχθρός θέλει να έχεις … ο Θεός δεν θα σας εγκαταλείψει χωρίς μάχη, επειδή σας αγαπάει. Πλήρωσε την υπέρτατη τιμή να μας σώσει από την κόλαση … “Για το Θεό που τόσο αγαπούσε ο κόσμος και έδωσε ένα και μόνο γιο, ότι όποιος πιστεύει σ ‘αυτόν δεν πρέπει να χαθεί αλλά έχουν αιώνια ζωή (Ιωάννης 3:16). Η Κόλαση δεν γίνεται για τους ανθρώπους, αλλά για τον διάβολο και τους αγγέλους του. Μπορείτε να φανταστείτε να πάρει επίθεση από εκείνα τα πράγματα….. θα γίνει στις 24/7/ 2017…. Εδώ είναι δύο βιβλία που θα πρέπει να πάρετε και να διαβάσετε…. Είναι τόσο αληθινές ιστορίες. 

« Μας έδωσε τα βιβλία ». 

“Η παράγκα” από τον WM. Paul Young και “23 λεπτά στην κόλαση” από τον Bill Wiese. Μπορείτε να βρείτε αυτά σε οποιοδήποτε ….. κλπ …. 

Επίσης, φορώντας την πανοπλία του Θεού … Εφεσίους 6:13-17 

13 φορές τεθεί για την πλήρη πανοπλία του Θεού, έτσι ώστε όταν η ημέρα του κακού έρχεται, εσείς να είστε σε θέση να υψώσετε το ανάστημά σας, και αφού έχετε κάνει τα πάντα… 

Και τώρα που είμαστε στην αρχή του τέλους…. Τα άκρα του Χρόνου και η 2η Παρουσία του Χριστού , είναι και πάντα ήταν η μάχη για τις ψυχές. Ο εχθρός « σατέν » γνωρίζει το χρόνο…. του είναι σχεδόν…. και προσπαθεί να φέρει όσους ανθρώπους με τον κάτω κόσμο…. Ο Θεός είπε, “Εάν είναι αναγκασμένος, τότε δεν είναι αγάπη.” Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε “ελεύθερη βούληση” για να επιλέξετε και να επιλέξετε…… Ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθά να σας κρατήσει στις προσευχές μου. Είστε μοναδικοί με αυτό που κάνετε μείνετε μακριά από τους Σκιερούς γιατί ζουν από το φόβο σας…… την άρνηση σας…. τα μυστικά σας… 

Είστε μοναδικοί και ο εχθρός το γνωρίζει ακόμα κι αν δεν το γνωρίζεται …… 

Σταμάτησε να μιλάει και παρ’ όλο που προσπαθήσαμε να μάθουμε και άλλα από αυτά που έλεγε ή κάτι άλλο, αρνήθηκε!! Σηκώθηκε και έφυγε χωρίς να μας πει τίποτα άλλο σπρώχνοντας ένα καρότσι από σουπερ μάρκετ που είχε τα υπάρχοντα του μέσα!!! 

θα ξανά επανέλθω κάποια στιγμή με το θέμα των Σκιερών….. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε. 

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!















twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin