menu

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ!!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ!!!!


Kumburgaz, Istanbul, Turkey ( Kουμπουργκάζ, Ινσταμπούλ,στην Τουρκία ), σε περίοδο τριών χρόνων από το 2007-2008-2009 έκανε την εμφάνιση του ένα ΑΤΙΑ στην συγκεκριμένηπεριοχή!! Και τις τρεις φορές βιντεοσκοπήθηκαν οι κινήσειςτου, μα την τρίτη έγινε κάτι το απρόσμενο, όχι μόνο για αυτόνπου κρατούσε την κάμερα μα και για όλη την ανθρωπότητα!!!!

Αυτό που έγινε στην τρίτη εμφάνιση του δίσκου για τρίτησυνεχόμενη φορά, και ενώ αιωρείτο σταθερά από την κυκλικήεπιφάνεια του σκάφους άνοιξε μια μπουκαπόρτα στο μέγεθοςενός παράθυρου. Εκείνη την στιγμή έγινε μια από τιςμεγαλύτερες ανακαλύψεις του αιώνα μας!!! Δυο Γκρίζοι (Δρακονιανοί-Σαυρήτες-φολιδοειδή-Ερπετήτες ) έκαναν τηνεμφάνιση τους (!!!!!!). Από εκεί που στέκονται όπως θα δείτε καιστα παρακάτω βίντεο είναι σαν να είναι μια ( γέφυρα τουσκάφους « ορολογία ναυτική » ), δεν κατέβηκαν από το σκάφοςαλλά φαίνεται να ρεμβάζουν την θεά!!!

Μήπως και εδώ το παρατραβάμε!:! Μήπως τα στοιχεία είναιψεύτικα ή σκηνοθετημένα!:! Μήπως θέλω εγώ και οισυνεργάτες μου και όλοι οι Ερευνητές του κόσμου να σαςπείσουμε για την ύπαρξη σε κάτι που δεν υπάρχει!;! Για πιολόγο; Το επίμαχο βίντεο όπως θα δείτε και θα ακούσετε και θαδιαβάσετε αναλύθηκε από πολλά ειδικά εργαστήρια ( ΟΧΙ ΑΠΟΕΜΑΣ-ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ) και το τελευταίο ήταν της NASA το2010 και όλα τα εργαστήρια συμφώνησαν ότι πρόκειται γιααληθινά πλάνα!!!!

Έτσι αυτό το βίντεο βγάζει ψεύτες όσους έλεγαν ότι δενυπάρχουν οι Γκρίζοι!!! Βγάζει ψεύτες όσους είπαν ότι τοατύχημα του Ρόζγουελ ήταν ένα στρατιωτικό μετεωρολογικόατύχημα και ότι δεν πρόκειται για UFO!!! Βγάζει επίσηςθρασύτατο ψεύτη τον άχρηστο και ανθέλληνα σκηνοθέτη πουπριν λίγα χρόνια βγήκε επίσημα με εντολό-πληρωμή φυσικάτης CIA και είπε ότι την νεκροτομή του εξωγήινου που δείχνειένα φιλμ και λέει ότι πρόκειται για πλήρωμα του Ρόζγουελ ταέφτιαξε όλα αυτός!!! Ακόμη βγάζει ψεύτες όσους προσπάθησαννα βγάζουν ανίκανους, φαντασιόπληκτους, και ψυχασθενείςόσοι άνθρωποι τους έχουν δει αλλά και φωτογραφήσει!!!!

Εμείς σαν ερευνητική ομάδα δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι αυτά ταόντα (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ-ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΗΣΤΕΣ-ΣΑΥΡΟΗΔΕΙΣ-ΦΟΛΙΔΩΤΟΙ-ΑΛΟΗΓΚΟΡ) υπάρχουν!!!! Το να μας πιστέψει κάποιος εμάς τοκαταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο, το να πιστέψουν όμως τιςαποδείξεις!!;;!! Τότε τι γίνεται; Εμείς σαν ομάδα δεν θέλουμε «ΜΠΡΑΒΟ » αυτό το κάνουμε γιατί όπως θα δείτε και σταπαρακάτω άρθρα μας με περισσότερες αποδείξεις είναι για νααφυπνιστούμε εμείς οι άνθρωποι!!!

Κάποιος με ρώτησε αν είναι ειρηνικοί γιατί να μην τουςδεχτούμε; Αν είναι θα τους δεχτώ εγώ πρώτος!!!! Αλλά το ναμην εμφανίζονται και να είναι συνέχεια μέσα στην ανυπαρξίατου ανθρώπου ως φαντάσματα και οι « δικοί » τους ναπροσπαθούν να βγάζουν άχρηστους, τρελούς, και παράφρονεςόσους ξέρουν ότι υπάρχουν, με συγχωρείς αλλά αποσκοπούνκάπου και σίγουρα δεν είναι η ειρήνη!!!!

Δείτε τα βίντεο-αποδείξεις καλά και μεγεθύνετε το βίντεο ώστενα το παρακολουθήσετε καλύτερα!!! Εγώ δεν θα πω ήρθαν!! Θαπω ήταν εδώ από πάντα!!! Επειδή σίγουρα κάποιοι «ΚΟΝΙΟΡΔΟΙ » θα έχουν και πάλι την γνώμη τους θα τους πω ναμην βιαστούν να κρίνουν όπως κάνουν συνήθως!!! Θαεπανέλθω στην περίπτωση αυτή με πλήρες άρθρο αλλά και μετις αποδείξεις γιατί εμφανίστηκε στην συγκεκριμένη περιοχήγια τρία συναπτά έτη, αλλά και τι άλλο υπάρχει εκεί, και τονλόγο……..!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και ναθυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δενυπάρχει!!!!

 
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin