menu

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η ανάποδη μπλόφα !!


Από χτες έχω σπάσει το κεφάλι μου να καταλάβω πως και ο εχθρός ήταν τόσο ήσυχος , πως φαινόταν ότι δεν τον νοιάζει ,σαν να γνώριζε το αποτέλεσμα που τον βόλευε! Έγραψα ένα άρθρο πριν τις εκλογές εχτές εδω ... άλλα σήμερα βλέποντας τα αποτελέσματα έμεινα για πολλές ώρες άναυδος! 
Σε όλες σχεδόν τις εκπομπές που κάνω στο ΣΧΕΔΙΟ ΑΧΙΛΛΕΑΣ λέω πάντα σε όλους να κάνουν πάντα μια ερώτηση "ποιος επωφελείται?" ..και σήμερα ξενυχτισμένος 5.30 το πρωί μου ήρθε η φλασια!! Διάβασε λίγο με το μυαλό ανοικτό ,αν είσαι από αυτούς που έχουν καταλάβει ότι τα πάντα ελέγχονται από τα λαμογια τους επικυρίαρχους δεν σου φαίνεται παράξενο να έχασαν την μπάλα μετά από εκατονταετίες σχεδιασμού επειδή ο ΕΛΛΗΝΑΣ κατάφερε να σπάσει τον δικομματισμό?
Δεν είναι περίεργο που μονοί τους έκαναν την κίνηση των εκλογών ?Είναι σίγουρο ότι τα αποτελέσματα αυτά τα γνώριζαν λίγο πολύ ..άρα γιατί? Ποιος επωφελείται από την ακυβερνησία και με ποιο τρόπο?...Ας πάμε όμως με την σειρά σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι πόκερ ,σε αυτή την μεγάλη ανάποδη μπλόφα!! Ποιοι είναι αυτοί που μπήκαν στην βουλή ..σχεδόν οι ίδιοι αν αφαίρεσης την Χρυσή Αύγη και ίσως κάποιους του Καμένου! Ποιοι έχασαν πανηγυρικά και πολλοί από αυτούς δεν μπήκαν ξανά στην βουλή αυτοί που είχαν αναλάβει το έργο ξεπουλήματος της χώρας!! Ωραία ..ποιοι αν ήταν όντως υπάλληλοι έχουν πάρει χρήματα από το deal του αιώνα ? Αυτοί που πήγαν σπίτια τους και σύντομα με τα προβλήματα που έρχονται θα τους ξεχάσουμε ! Ένα καλό εφ άπαξ για την σωστή εκτέλεση εντολών !! Μέχρι ώρας ούτε γάτα ούτε ζημιά ! Αν μένανε οι ίδιοι θα μπορούσανε ποτέ να πούνε ότι μετά από ότι έκαναν ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΟΥΣΑΜΕ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ) ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ! Αν λοιπόν το γνώριζαν ήδη από το 2009 (που το γνώριζαν ) θα έπρεπε να υπήρχε ενα back up plan πως φεύγεις από την ληστεία και δεν σε τιμωρεί κανείς ,σωστά? ΣΩΣΤΑ ? Τι θα κάνει το κεφάλαιο αν όλοι τώρα πεισματικά και σαν ήρωες δεν σχηματίζουν κυβέρνηση και παραμένουν σε ακυβερνησία ? Θα τραβηχτεί πίσω όπως λένε και οι προφητείες ..άρα ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ ...Οι κλέφτες θα πουν εμείς σας τα λέγαμε !!!!! Οι νέοι σωτήρες θα πολεμήσουν για μερικά χρόνια μέσα στην πείνα άλλα στο τέλος θα μοιραστούν την πίτα της εξουσίας (ΝΕΟΣ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ) και ούτε γάτα ούτε ζημιά!! 
Ναι θα μου πεις άλλα πως έγινε όλο το έγκλημα και βγάλανε ότι θέλανε ..θα σου πω ... Τι γίνεται αν όλοι ήταν μέσα στο κόλπο από την αρχή ..όλοι μα όλοι από τους 300 που ήταν μέσα στα μνημόνια όχι άλλα σίγουρα τα κεφάλια των κομμάτων ?..Τι γίνεται αν ο κεντρικός παίκτης αυτού του πόκερ το ΠΑΣΟΚ είναι και ο παίκτης που δέχτηκε πάνω του να γίνει η νοθεία? Τον λόγο τον καταλαβαίνεις παραπάνω ... Ποιος θα πάει να πει ότι έγινε νοθεία στο ΠΑΣΟΚ όταν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ την έκανε στον εαυτό του και μοίρασε ποσσοστα ανάλογα ώστε σήμερα να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα ?? Σου φαίνεται κουφό το ξέρω,...άλλα ποιος επωφελείται αν πραγματικά πιστεύουμε ότι έγινε ληστεία στην χώρα μας? Είναι η δεν είναι ο μοναδικός τρόπος οι ληστές να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ!! Όλοι κερδισμένοι λοιπόν με την ανάποδη μπλόφα ,νέα γενιά πολίτικων ,συχωροχαρτια στους προδότες και εσύ λαέ ...ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ!!
Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙ!!!Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΤΑΔΟΡΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ!!


Υ.Γ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 36% ΑΠΟΧΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΠΟΚΕΡ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΑΚΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΧΗ ..ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΒΗΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΠΧ ΝΔ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ? 

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ? ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΜΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΣ ...ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΠΛΟΦΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ!!!
STRANGER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ
Αν κάτσεις να υπολογίσεις οτι : Α)37% αποχή + Β)18,5% Εκτός Βουλής + Γ) 2,5% ΛΕΥΚΑ & ΑΚΥΡΑ = 58% Αποτέλεσμα εκλέγουν 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ το 42%. Στο 42% το οποίο υπολογίζεται ως 100% παίρνει 20% η ΝΔ δηλαδή το 1/5 από το 42% είναι το πραγματικό αποτέλεσμα το οποίο σημαίνει 8,4% και με το 8,4% της συνολικής πραγματικής εκλογικής δύναμης βγάζει 108 ΕΔΡΕΣ. Για αυτούς αυτό σημαίνει ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ !!




twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more
Blog Widget by LinkWithin